Συνέδριο "Shaping the future of AI",

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Εκ μέρους του Digital World Summit Greece, της εθνικής πλατφόρμας διαλόγου για τη δημοκρατική διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών,
 σας προσκαλέσουμε στο συνέδριο "Shaping the future of AI", το οποίο θα λάβει χώρα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, στις 28 Μαΐου 2024.

Το Digital World Summit Greece 2024: Shaping the future of A.I. υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχει κεντρική θεματική τη Διακυβέρνηση της Τεχνητής Νοημοσύνης και θα πραγματεύεται τις υποθεματικές AI: Η τομή ανάμεσα σε καινοτομία και ρύθμιση, Κυβερνοασφάλεια, Ασφάλεια των Πολιτών και Τεχνητή Νοημοσύνη και Το Ψηφιακό Μέλλον της Ευρώπης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με τη μορφή στρογγυλής τράπεζας. Keynote ομιλητής είναι ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο διάλογος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ αναγνωρισμένων ειδικών θα έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή προτάσεων πολιτικής με τη μορφή report που ανταποκρίνονται στην ελληνική πραγματικότητα και που στη συνέχεια θα κοινοποιηθούν σε εθνικούς και διεθνείς φορείς, υπεύθυνους θεσμικά για τη χάραξη πολιτικής.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας καλωσορίσουμε στο συνέδριό μας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να εξασφαλίσετε τη θέση σας δωρεάν στο https://2024.digitalworldsummit.gr/.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής για τους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες δια ζώσης.

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Επιτροπή του Digital World Summit Greece

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.